Witaj! Rejestracja

Rybka w sosie


Ryba w sosie
1 puszka fasoli szparagowej
1 puszka fasoli czerwonej
1 puszka fasoli białej
1 przecier pomidorowy
½ keczupu
1 cebula biała (pokroić w pióra)
1 cebula czerwona (pokroić w pióra)
1 papryka czerwona (pokroić w pióra)
______________________________________________________________________________
Zalewa
2 szklanki wody zagotować z listkami, zielem ang., solą 1/3 łyżki , Dodać : 2 łyżki octu, 5 łyżek oleju, dodaj przecier, dodać do smaku troszku cukru , keczupu tyle aby zalewa miała gęstość śmietany.
wrzucić wszystkie fasole, paprykę, cebulę, paprykę – zagotować, wyłączyć, sprawdzić smak – słodko-kwaśny.
Zalewę wystudzić . Rybkę podsmażyć. Rybę przekładać warzywami.
Odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź

Disable AutoMedia embedding for this link.   MP3 Playlist

Weryfikacja przeciw botom
Zaznacz pole wyboru znajdujące się poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości